skip to Main Content
Marc Trayter i Vilagran, Advocat per vocació desde 2003 Girona 619 475 337 marc@advocatgirona.cat

Informació legal gratuïta: 100 articles d’Advocatgirona.cat

Cada mes més de 2.500 usuaris consulten el blog Advocatgirona.cat, en buscar d’orientació legal. Amb aquest post i després de 8 anys arribem a 100 articles, 70 d’ells dedicats a dret de família.

L’article més visitat és El pas de marxar de casa en un divorci, on s’ofereix orientació legal en un moment tan delicat en una separació com és el d’abandonar el domicili familiar. Altres articles molt consultats són Consells per negociar un divorci de mutu acord, Cinc punts a ternir en compte en un divorci amb fills o els principis de la mediació.

Al llarg dels meus 17 anys d’exercici professional a Girona he intervingut en molts procediments de dret de família, si és el cas, puc oferir-te assessorament legal o orientació per tractar la teva situació. Pots enviar-me un whatsApp al 619475337, enviar un mail a marc@advocatgirona.cat o bé utilitzar el formulari de contacte, segons et sigui més còmode. Després d’un primer contacte inicial, podem seguir els passos que s’ajustin més al cas. En tot cas no deixis de consultar el blog, ningú hauria de patir cap perjudici per manca d’informació legal. Gràcies pel teu temps.

  El teu nom (obligatori)

  El teu mail (obligatori)

  Població (obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  This Post Has 0 Comments

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Back To Top
  × Contacta!