skip to Main Content
Marc Trayter i Vilagran, Advocat per vocació desde 2003 Girona 619 475 337 marc@advocatgirona.cat

Identificació del titular

www.advocatgirona.cat és un domini titularitat de Marc Trayter i Vilagran, DNI 40332845E, amb domicili professional a Carrer Barcelona número 12, 3r 3a de Girona i adreça de correu electrònic marc@advocatgirona.cat

Protecció de dades

El Sr. Marc Trayter i Vilagran és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades i d’acord amb la normativa vigent de la societat de la informació, de manera que es facilita la següent informació sobre quin us es dona a les seves dades:

  • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició. En cas que presenti per via electrònica i / o a través d’un formulari web el seu currículum, les seves dades es tractaran confidencialment i amb la finalitat exclusiva de la tramitació de la seva candidatura.
  • Fi del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari. Les operacions previstes són la remissió de comunicacions comercials publicitàries per email. Aquestes comunicacions seran realitzades per Marc Trayter i Vilagran i relacionades sobre els seus productes i serveis o dels seus col·laboradors. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
  • Realitzar estudis estadístics.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu i quan aquest no existeixi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades.

Destinataris de les dades: Llevat obligació legal, s’informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzarà algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels Usuaris.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, enviant la seva sol·licitud al correu electrònic marc@advocatgirona.cat.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

Adreça postal: Carrer Barcelona, ​​nº 3, 3r 1a de Girona. CP 17002

Adreça electrònica: marc@advocatgirona.cat

  • Els Usuaris, mitjançant la marcació de les casella corresponent i entrada de dades en els camps, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants.

Exempció de responsabilitats

  • Els Usuaris, mitjançant la marcació de les casella corresponent i entrada de dades en els camps, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants.
  • Marc Trayter i Vilagran s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web.

Adreces IP

Els servidors del lloc web podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als servidors web, l’ordre de visites, el punt d’accés, etc.

Back To Top
× Contacta!