Marc Trayter i Vilagran, Advocat per vocació desde 2003 Girona 619 475 337 marc@advocatgirona.cat

“És difícil definir què és el dret i què és la justícia, però és fàcil comprendre que són dos coses diferents”.

Aquest és el Blog Advocat Girona de Marc Trayter i Vilagran. Advocat 2513 ICAG i mediador inscrit en el Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Escolto activament i ajudo a persones en situacions que precisen assessorament jurídic. Busco la millor opció per resoldre una situació o problema i m’esforço en oferir un tracte professional el més humà possible.

Com advocat sóc especialista en Dret Civil, Dret de Família i Dret Penal.  

 

Com exerceixo?

Advocat a Girona

Fotografia feta per Paula Fernández Moreno

Aquest és el Blog Advocat Girona de Marc Trayter i Vilagran. Advocat 2513 ICAG i mediador.

Escolto activament i ajudo a persones en situacions que precisen d’assistència jurídica. Busco la millor opció per resoldre una situació o problema i m’esforço en oferir un tracte professional el més humà possible.

Marc Trayter Advocat

Com advocat sóc especialista en Dret Civil, Dret de Família i Dret Penal.

Com exerceixo?

El meu despatx professional

Vaig iniciar el meu exercici en la professió d’advocat al 2003, i des d’octubre de 2017 exerceixo dins de l’equip de Iures Advocats. Un equip pluridisciplinari d’advocats que cobreix totes les àrees del dret i que pot proveir tot un conjunt de serveis jurídics. Tots els integrants del despatx compten amb experiència en el món del dret.

Política de Preus

Totes les pretensions cal poder defensar-les davant dels tribunals sense que les limitacions econòmiques siguin un obstacle. Client i advocat signem amb anterioritat als treballs un pressupost consensuat en funció de les hores de dedicació i els interessos en joc.

Iures Advocats.

Iures Advocats

Quin és el teu cas? Si et trobes en una situació que necessites consell o assessorament jurídic, pots accedir a la pàgina de contacte sense compromís. A partir d’aquí, si es necessari podem concertar una visita o continuar amb els passos que s’escaiguin. Sempre garantint la privacitat del teu cas i amb un pressupost viable ajustat a cada assumpte.

Àrees d'assessorament jurídic

Deutes Per Sempre? L’ Exercici Deslleial Del Dret O “Verwirkung”

Em deuen diners. Com puc reclamar?

Reclamació d’impagats

Alguns artícles del Blog Advocat Girona

Com Escollir Un Advocat?
Com escollir un advocat?

Per una persona que no ha tingut contacte amb l’administració de justícia i que en la seva esfera personal mai ha necessitat assessorament jurídic, escollir un advocat per resoldre un assumpte pot ser difícil… Llegeix més a Advocat Girona.

Escollir Advocat

Què és guanyar en un divorci?

És coneguda la frase que explica que en un divorci ningú hi guanya, sinó que les dues parts han perdut alguna cosa en la separació o divorci… Llegeix més a Advocat Girona.

Foto De John C Bullas Via Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Quatre mites sobre els divorcis.

L’any 2015 van entrar als jutjats de la província de Girona 3.573 procediments de família, aquesta xifra inclou tan procediments de comú acord o mutu acord com contenciosos, separacions, divorcis, nul·litats matrimonials… Llegeix més a Advocat Girona.

Divorci Amb Fills

Cinc punts a tenir en compte en un divorci amb fills.

Si existeix una convivència conflictiva entre els pares i la separació és la única manera de resoldre una situació familiar desgastada, en aquest cas el divorci pot implicar una millora pels fills… Llegeix més a Advocat Girona

Penal Menors

Sis especificitats de la responsabilitat penal dels menors.

El codi penal tipifica delictes dels quals tan en pot ser responsable una persona major d’edat com un menor. La justícia juvenil és la disciplina del dret que regula la responsabilitat penal dels menors… Llegeix més a Advocat Girona

Cinc Coses Que Has De Saber Sobre Els Controls D’alcoholemia

Cinc punts que has de saber sobre els controls d’alcoholèmia

1.- No sotmetre’s a les proves o fer-les expressament sense ‘bufar’ prou, pot ser castigat com un delicte de desobediència als agents de l’autoritat amb una pena més greu que la pròpia de l’alcoholèmia… Llegeix més a Advocat Girona

Custòdia Compartida Beneficis I Perjudicis Vist Per Un Lletrat

Custòdia compartida: Beneficis i perjudicis vist per un advocat.

Sovint en el moment de la separació entre els pares es planteja el dubte de si la custòdia compartida és beneficiós o perjudicial pels fills en comú. Hi ha qui opina que la custòdia compartida... Llegeix més a Advocat Girona.

T’has plantejat resoldre el teu assumpte amb un mediador familiar? Com advocat especialitzat en dret de família, també sóc mediador familiar.  Descobreix la mediació, una forma de resolució extrajudicial de conflictes.

Este blog utiliza las cookies que vienen predeterminadas en Wordpress, de las cuales no se hace ningún uso que no sea de medición de audiencia. Aún así, en cumplimiento de la ley se hace este aviso, si continúa navegando está consintiendo las mencionadas cookies. CERRAR